De Klussenier Johan van Knotsenburg

De Klussenier Johan van Knotsenburg
De Klussenier Johan van Knotsenburg

Mesdagplantsoen 8
2391 HB Hazerswoude-Dorp

Dien uw aanvraag in »

0172 74 42 82
06 2516 8353
johanvanknotsenburg@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 69935556

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf in Hazerswoude-Dorp of Alphen a/d Rijn, Waddinxveen of Zoetermeer? Mijn naam is Johan van Knotsenburg. U kunt mij inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen in en om het huis.

De laatste jaren voordat ik startte als Klussenier werkte ik als beveiliger in een detentiecentrum. Daarvoor was ik altijd werkzaam in de bouw. Omdat ik meer vrijheid wilde en meer bezig zijn met verbouwen, ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier.

U kunt voor alle werkzaamheden in en om het huis bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van keukens en badkamers, allerlei soorten timmerwerk en schilderwerk. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden denk ik graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Ook voor grotere projecten kunt u bij mij terecht, want als Klussenier heb ik als extra voordeel dat ik een groter netwerk heb waardoor ik eenvoudig mijn collega Klusseniers kan inschakelen. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het geleverde werk.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om het werk op de nemen en de vrijblijvende offerte met u door te spreken. U betaalt geen voorrijkosten en ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Hazerswoude-Dorp op www.klussenierjohanvanknotsenburg.nl.

Dien uw aanvraag in »

 
Loading...