De Klussenier Johan van Knotsenburg

De Klussenier Johan van Knotsenburg
De Klussenier Johan van Knotsenburg

Mesdagplantsoen 8
2391 HB Hazerswoude-Dorp

Dien uw aanvraag in »

0172 74 42 82
06 2516 8353
johanvanknotsenburg@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 69935556

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf in Hazerswoude-Dorp of Alphen a/d Rijn, Waddinxveen of Zoetermeer? Mijn naam is Johan van Knotsenburg. U kunt mij inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen in en om het huis.


De laatste jaren voordat ik startte als Klussenier werkte ik als beveiliger in een detentiecentrum. Daarvoor was ik altijd werkzaam in de bouw. Omdat ik meer vrijheid wilde en meer bezig zijn met verbouwen, ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier.

U kunt voor alle werkzaamheden in en om het huis bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van keukens en badkamers, allerlei soorten timmerwerk en schilderwerk. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden denk ik graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Ook voor grotere projecten kunt u bij mij terecht, want als Klussenier heb ik als extra voordeel dat ik een groter netwerk heb waardoor ik eenvoudig mijn collega Klusseniers kan inschakelen. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het geleverde werk.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om het werk op de nemen en de vrijblijvende offerte met u door te spreken. U betaalt geen voorrijkosten en ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Hazerswoude-Dorp voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Specialisaties

  • Vloeren leggen of renoveren
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Behulpzaam, vriendelijk,open persoonlijkheidGreta uit Zoeterwoude
prima vriendelijke snel en accuraatWillem uit Alphen aan den Rijn
Johan een aardige klussenier, geeft niet zo maar op een gaat op zoek naar een oplossing. Ik ben blij dat alles weer werkt.Saskia uit Rotterdam
Johan heeft bij ons een laminaat vloer die verkeerd was gedaan opnieuw gelegd wij zijn daar heel erg blij mee .Johan is een goede klussenier!!!Heel hartelijk bedankt .J.j. uit Zoetermeer
Positieve ervaring: geen poespas, snel en vakkundig de gevraagde werkzaamheden uitgevoerd.Anita uit Zoetermeer

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...